Kinkepilet koolitusele

11/11/2021 - 01/02/2022

00:00 - 00:00

Käsitööliit peab üheks oma peaeesmärgiks elukestva õppe, järelkasvu toetamise ja täiendkoolituse kaudu jätkusuutlikkuse tagamist.

Käsitööliidu koolitused toimuvad Tallinnas Allikamaja koolituskeskuses (Lühike jalg 6a) argipäeva õhtuti korraga 4 akadeemilist tundi või nädalalõppudel maksimaalselt 9 akadeemilist tundi. On üheõhtuseid koolitusi ning pikema kestvusajaga.

Koolituskeskust tutvustav video SIIN

 

KINKEPILET koolitusele on hea võimalus sõpra, lähedast, töökaaslast või äripartnerit üllatada ning käeline tegevus, mis on seotud sobiva koolitusega on just õige lahendus aja mahavõtmiseks ja õppida midagi uut.

Vali välja sobiv koolitus (ed) ning kirjuta soovist kinkepilet vormistada aadressile info@folkart.ee

Võtame Sinuga ühendust!

 

Koolitustest üldiselt

Koolitusele saab registreeruda Koolitused registreerimisevormi kaudu ja e-kirja ning telefoni teel. Vastav e-posti aadress ja telefoninumber avaldatakse koolituse kuulutuses. Registreerumisel esitatud isikuandmed (nimi, telefon, e-posti aadress) ei kuulu avalikustamisele. Grupp komplekteeritakse koolitusele registreerumise järjekorra alusel ja registreerumine on avatud kuni koolituse täitumiseni. Kui grupp on juba täitunud, lisatakse registreerunu ootenimekirja ja temaga võetakse ühendust, kui grupis vabaneb koht.

Loe lisa koolitustingimused

Tutvu koolitajatega