Kindarandmete kudumine

15/09/2018

00:00 - 00:00

Aeg: 15.09., kell 10.00–16.30 (sealhulgas 30 min lõunapausi)

Koht: teabekeskus (maja A-osas, paremat kätt, I korrusel)

Läbiviija: Pille Källe

Töökorraldus: sissejuhatav loeng, praktiline töö; maht 6 h; osalejate arv kuni 10.

Õpitoa sisu tutvustus: Koolituse käigus saab osaleja ülevaate lapilistest, valelapilistest ja sakilistest kindarandmetest. Põhitähelepanu on lapilisel kudumisel. Omandab „vasaku käega“ kudumisoskuse. Oskab kududa lapilist kindarannet. Oskab lugeda ja kududa  valelapilist  koekirja nii kaldega vasakule kui paremale. Oskab lugeda ja kududa sakilise randme koekirja.

Tulem: Praktilise töö käigus valmib 2-4 lapiringi, millest edasi saab iga osaleja kududa omal soovil kindapaari või randmesoojendajad, ka sokk pole välistatud. Valmivad tööproovid valelapilise ja sakilise kindarandme  jaoks.

Töövahendid: Osalejatel kaasa võtta vähemalt kaks, soovitavalt rohkem eri värvi sobivas jämeduses kindalõnga ja lõngale vastavad sukavardad. Vardaid võiks kaasas olla kolm komplekti, et saaks kududa kolm-neli  erinevat tööproovi. Lisaks veel kaks varrast „vasaku käega tagasikudumise“ harjutamiseks.

Hind: 20 €. Hind sisaldab juhendamistasu, osalejatele kaasa antavaid õppematerjale. Õpitoa eest tasumine toimub ERMi e-poe kaudu, selle link  saadetakse teile registreerimisel automaatvastusena e-posti.

Registreerumine ja lisainfo: kursusel osalemiseks registreeruda hiljemalt 12. septembriks kodulehe registreerimislehel, telefonil 736 3058 või opitoad@erm.ee.